Vårstädning

Idag har familjen städat bort vinterskor och tagit fram alla vårskor. De provade och hade sig! Urtrist!

Se vilken röra! Så är det att vara en stor familj.


...inte ens jag slapp undan skoprovningen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Stackars Astor, han ser inte så glad ut... Ikväll har vi ju våra sista kurs tillfälle, nästa vecka är det dags för allmänlydnadspasset, och så ska vi ut i skogen någon helg framöver och pröva på viltspår.Jag är faktiskt lite orolig för ikväll, min kompis SMS:ade och berättade att hennes tik började löpa igår. Roligt för oss med hanhundar. Hoppas att Nero kan hålla koncentrationen ändå.

Datum: 2009-05-06,Tid: 12:42:15
URL: http://www.nero.doggyblogg.se
Postat av: Emma

Skönt att ha sommarjobb! Mammas kusin jobbar där, så du kommer kanske träffa honom då!Det jag tycker är jobbigt med löptikar är att det blir blod överallt + om de blir skendräktiga.

Det är ju så olika på de, min kompis har en hane som bor med löptikar utan att bry sig och min mosters blir galen om det finns en inom 1 km avstånd. Min kompis Camilla hade en kastrerad hane förut och han var fortfarande galen i löptikar, enda skillnaden var att det blev valpar:) Så det är nog lite beroende på personlighet också.Angående kursen så gick det åt helskotta. Inkallningarna gick sådär, slalomen gick bra första svängen men andra så stack han. Monica slängde nycklar och leksaker efter honom så han försökte leka med henne. Efter ca 5 min så kom han till mig ändå, när jag lät tillräckligt arg antar jag...

Datum: 2009-05-06,Tid: 12:42:15
URL: http://www.nero.doggyblogg.se
Postat av: Emma

Jag är ju också uppvuxen med tikar, mamma & pappa med. Så detta är första hanhunden vi har i familjen. Monica sa igår att småhundar oftast är 100 gånger mer envis än större och det stämmer då på den här i alla fall...Igår så blev det bestämt att vi ska köra 2 gånger extra av kursen, för att vi ska testa agility en gång och så ska alla 17 hundar få träffas och leka en gång. Blir nog skoj! Monica trodde att Nero skulle lyssna bättre när han blit lite äldre, hon påminner mig hela tiden "han är bara en valp".

Datum: 2009-05-06,Tid: 12:42:15
URL: http://www.nero.doggyblogg.se
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Missa inte tävlingen i min blogg! Vinn valfritt hundhalsband från Small To Big! :)

Datum: 2009-05-06,Tid: 12:42:15
URL: http://carolinefrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0